سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند هواشناسی: دمای ۴۸ درجه‌ای در شهر‌های زیارتی عراق به ثبت رسید ویدئو | لحظه دیده شدن پلنگ ایرانی در پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۳ شهریور ۱۴۰۳) دومین مورد آبله میمونی جهش‌یافته در خارج از آفریقا تایید شد سردار رادان: ۲.۵ میلیون زائر تاکنون از عراق بازگشته‌اند (سوم شهریور ۱۴۰۳) سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیرو‌های جدید (سوم شهریور ۱۴۰۳) راه‌های موثر برای مبارزه با حشره «سِنَک» ستاد اربعین هلال احمر:۲۵۳ زائر مصدوم و جان‌باخته به داخل کشور انتقال یافتند تصادف شدید موتورسیکلت و خودرو در بلوار شریعتی مشهد + جزئیات (۳ شهریور ۱۴۰۳) تحویل وزارت میراث فرهنگی به صالحی امیری با حضور عزت الله ضرغامی دستگیری ۵ متهم درگیری مسلحانه در مشهد + فیلم دبیر انجمن علمی داروسازان ایران: به دلیل اعمال تحریم‌ها، با کمبود دارو‌ مواجه هستیم پلیس هرمزگان از کشف هروئین در چند بسته‌ شیرخشک‌‌‌ خبر داد ویدئو | لحظه انفجار خودروی سواری پس از تصادف با تریلی در محور ایلام-مهران (۲ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چند پیشنهاد کاربردی برای فریز کردن گوجه فرنگی

  • کد خبر: ۱۷۲۳۲۶
  • ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۳:۲۵
چند پیشنهاد کاربردی برای فریز کردن گوجه فرنگی
گوجه فرنگی یکی از مهمترین محصولاتی است که در آشپزی از آن استفاده می‌شود. اما با سرد شدن هوا رنگ و طعم گوجه فرنگی‌های قرمز تغییر می‌کند و جای خود را به گوجه فرنگی‌های گلخانه‌ای می‌دهد. برای حل این مشکل چند پیشنهاد کاربردی برایتان آماده کرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، گوجه فرنگی یکی از مهمترین و کاربردی‌ترین محصولاتی است که در آشپزی از آن استفاده می‌شود و تقریبا برای درست کردن بسیاری از خورشت‌ها یا سوپ‌ها به آن نیاز دارید. گوجه فرنگی در فصل تابستان فراوان است؛ اما در فصل پاییز و زمستان کم می‌شود؛ همچنین گوجه‌های فصل تابستان بسیار آبدار و خوشرنگ هستند، برعکس گوجه‌های فصل پاییز و زمستان که رنگ ندارند و معمولا سفت و خشک هستند.

بسیاری از کدبانو‌ها در فصل تابستان سعی می‌کنند مقداری گوجه فرنگی داخل فریزر ذخیره کنند. ما در این مطلب می‌خواهیم سه روش کاربردی برای فریز کردن گوجه فرنگی را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید با صرف زمان کم و اشغال کردن جای کمتری در فریزر، گوجه فرنگی را ذخیره کنید؛ پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

یکی از روش‌های ذخیره کردن گوجه فرنگی این است که ابتدا گوجه فرنگی را بشویید؛ سپس آن را به صورت حلقه‌های کلفت برش بزنید. حالا روی یک سینی یا تخته گوشت سلفون بکشید و حلقه‌های گوجه فرنگی را کنار هم روی سلفون بچینید. اگر تعداد حلقه‌ها زیاد است، روی لایه اول سلفون بکشید و لایه دوم حلقه‌ها را روی سلفون بچینید. سینی حلقه‌های گوجه فرنگی را چند ساعت داخل فریزر بگذارید تا کاملا یخ ببندد؛ سپس از فریزر خارج کنید و حلقه‌های گوجه یخ زده را داخل کیسه فریزر یا زیپ کیف بریزید و داخل فریزر نگهداری کنید.

روش دوم برای ذخیره کردن گوجه فرنگی این است که گوجه‌ها را بعد از شستن خرد کنید و داخل کیسه زیپ کیف بریزید و بعد داخل فریزر نگهداری کنید.

روش سوم برای ذخیره کردن گوجه فرنگی این است که گوجه‌ها را بعد از شستن داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و آن‌ها را کاملا میکس کنید؛ سپس گوجه میکس شده را داخل قالب سیلیکونی مخصوص کاپ کیک یا ته چین بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند. بعد از اینکه گوجه میکس شده یخ بست، آن را به راحتی از قالب جدا کنید و داخل کیسه فریزر بگذارید و بعد در فریزر نگهداری کنید. هر زمان که به گوجه فرنگی نیاز داشتید، می‌توانید یکی از آن‌ها را از کیسه فریزر خارج و به غذا اضافه کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->